Street Fighter V

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 16 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Video: Cody Travers voor Street Fighter V onthuld in trailer

Capcom heeft eind juni weer een nieuw personage in petto voor Street Fighter V. Middels een trailer kondigde het bedrijf Cody Travers aan.

Spelers kennen Travers mogelijk van Final Fight waar hij in debuteerde of van Street Fighter Alpha 3. Hij is in ieder geval terug en onderdeel van de Season 3 Pass. In de trailer die Capcom uitbracht kun je hem in al zijn glorie aanschouwen.

Cody Travers wordt op 26 juni beschikbaar voor mensen in het bezit van de Season 3 Pass. Street Fighter V zelf is momenteel beschikbaar voor de pc en PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?