Video: Cleveland Show zwiept en zwaait met Wii-Mote

Zelfs personages in een cartoon serie zijn niet meer veilig voor de hedendaagse populariteit van de spelcomputer. In de dertiende aflevering van het eerste tekenfilmseizoen van 'The Cleveland Show' komt namelijk de Nintendo Wii voor. De familie Cleveland slaat er in dit geval flink op los tijdens een echte (virtuele) bokswedstrijd.

Om het moment terug te zien kun je doorspoelen tot en met 1:58. Veel kijkplezier!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?