Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Cities: Skylines
  • ONTWIKKELAAR Colossal Order
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 maart 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Video: Cities: Skylines komt naar de PlayStation 4

Cities: Skylines komt in augustus naar de PlayStation 4. Paradox Interactive heeft laten weten dat de port in handen is van ontwikkelaar Tantalus Media en dat deze fysiek wordt uitgegeven dor Koch Media.

Cities: Skylines - PlayStation 4 Edition is volledig aangepast zodat deze optimaal werkt met een controller. De game bevat alle content van het origineel plus de After Dark-DLC, die uitgaansgelegenheden naar de simulatiegame brengen.

Cities: Skylines - PlayStation 4 Edition verschijnt op 15 augustus voor de PlayStation 4.

BRON Paradox Interactive

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?