Cities: Skylines

  • Ontwikkelaar Colossal Order
  • Eerste releasedatum 10 maart 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Video: Cities Skylines gelanceerd voor PlayStation 4

Paradox Interactive heeft Cities: Skylines - PlayStation 4 Edition gelanceerd voor de PlayStation 4. Deze simulatie game biedt de mogelijkheid om je eigen stad te bouwen en te beheren. Zo ontdek je de voor- en nadelen van het creëren en onderhouden van een echte stad.

Bouw de stad van je dromen, ontwikkel een infrastructuur en biedt de burgers educatie, gezondheidszorg en een veilige leefomgeving. Ontwerp verschillende districten en bepaal de regels die gelden in deze gebieden. In de After Dark mode zie je een andere kant van de stad. Zorg voor de inwoners die na een dag hard werken willen ontspannen in jouw metropool. Bekijk de trailer hier.

Cities Skylines is nu te verkrijgen voor de PlayStation 4.

BRON Paradox Interactive

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?