Check al onze gamescom content hier!

Video: Chinatown ligt in puin in nieuwe video

Grand Theft Auto: Chinatown Wars debuteerde op de Nintendo DS, waar de goede verkopen uitbleven dankzij de piraterij. Rockstar geeft niet op en probeert het nu opnieuw op de PSP!

De PSP-versie van Grand Theft Auto: Chinatown Wars heeft onder andere verbeterde graphics, maar ook een paar extra missies. Vandaag is de debuttrailer verschenen van deze game. Check hem hieronder. Wist je trouwens ook dat deze game ontwikkeld wordt voor de iPhone/iPod touch?

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?