Video: Charlie Sheen in trailer van Watch Dogs 2

In een nieuwe trailer van Watch Dogs 2 is Charlie Sheen te zien. Ja, je leest het goed. Charlie Sheen van onder meer Two and A Half Man. In de trailer bekijkt Marcus Holloway een in-game trailer van Watch Dogs 2. Ook dat ja, een trailer in een trailer.

In Watch Dogs 2 kruip je in de huid van Marcus Holloway. Holloway wordt lid van de hackersgroep DedSec en samen nemen zij het op tegen Blume, een machtig bedrijf welke veel gevaarlijke informatie aan het verzamelen is.

Watch Dogs 2 is sinds kort verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Lees ook vooral de lovende review van onze Rudy.

BRON YouTube

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?