GRIP: Combat Racing
  • ONTWIKKELAAR Caged Element Inc.
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Racing, Indie
  • GAMELINER SCORE

Video: Carkour-modus aangekondigd voor GRIP

Mindscape, Wired Productions Ltd. en Caged Elements Inc. hebben de Carkour-modus aangekondigd voor GRIP. Deze modus is ideaal voor moedige coureurs die uitstekend met hoge snelheden en precisie om kunnen gaan.

De game komt dit najaar uit en heeft naast andere modi twintig verschillende Carkour-tracks. In elke track wordt de moeilijkheidsgraad iets opgevoerd en de eerste negentien tracks zijn point-to-point. De laatste track is een open speeltuin met genoeg sprongen, bochten en verzamelobjecten om je een tijd te vermaken. De nieuwe modus is perfect om je timing, snelheid en ruimtelijk bewustzijn te verbeteren en deze te gebruiken in de campagnemodus of de multiplayer-modi. Bekijk de trailer hier.

GRIP is momenteel beschikbaar in Early Access op Steam, met een volledige release gepland voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc dit najaar.

BRON Persbericht Mindscape

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?