Resident Evil 7: Biohazard

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 24 januari 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Video: Capcom komt met Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition

Capcom komt met Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition op 12 september op alle systemen. Deze versie van de game komt met alle DLC beschikbaar inclusief de nieuwste, End of Zoe. Als bonus geeft Capcom de langverwachte DLC Not a Hero gratis aan iedereen vanaf vandaag. Als klap op de vuurpijl is alle content beschikbaar voor PlayStation VR.

Capcom's horror reeks heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en heeft van ons een uitstekende beoordeling gekregen. Bijna een jaar later komt deze editie uit met beide DLC, Banned Footage Vol. 1 en Banned Footage Vol. 2. Daarbovenop komt de laatste pack beschikbaar End of Zoe. In deze uitbreiding komen we er eindelijk achter wat het lot van Zoe is terwijl we nieuwe omgevingen vrij mogen maken van eveneens nieuwe vijanden.

Als klap op de vuurpijl komt voor iedereen vanaf vandaag de gratis uitbreiding Not A Hero beschikbaar. Je kruipt in de huid van Chris Redfield na het verhaal van Ethan dat zich afspeelde in de main game.

Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition is beschikbaar vanaf 12 december 2017 op zowel PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Persbericht Capcom

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?