Call of Duty: WWII - The War Machine

  • ONTWIKKELAAR Sledgehammer Games
  • RELEASEDATUM 10 april 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Video: Call of Duty: WWII trailer focust zich op War Machine-map Dunkirk

Vanaf vandaag is The War Machine-DLC verkrijgbaar voor Call of Duty: WWII. Activision heeft een nieuwe trailer vrijgegeven en deze focust zich op de map Dunkirk. Deze bevat open gebieden op het strand, terwijl de gebouwen zeer geschikt zijn voor shotguns en smg's.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Call of Duty: WWII:

Call of Duty: WWII - The War Machine is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4. De DLC komt later ook naar de pc en Xbox One.

BRON Activision

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?