Video: Call of Duty WWII DLC verschijnt spoedig en geeft ons Market Garden

Geplaatst: 20 juni 2018 10:05
Aangepast: 1 juli 2018 11:33

Call of Duty: WWII is een groot succes gebleken en niet zonder reden. De serie is weer terug bij de roots en dat is een applausje waard. Nu is de game alweer toe aan zijn derde DLC, The United Front. Die aankondiging komt gepaard met een trailer en een zeer spoedige release!

Ook in de United Front-DLC kunnen we weer knallen op drie nieuwe multiplayer maps, één nieuwe War map en krijgen we een nieuwe Zombies episode. De eerste map neemt ons mee naar Oost Nederland voor Operation Market Garden, vervolgens vliegen we naar Stalingrad om te eindigen in Monte Cassino. De nieuwe War Operation, Operation Supercharge neemt ons mee naar het dorre landschap van Tunesië. De populaire Nazi Zombie-modus krijgt The Tortured Path ter aanvulling. Lang wachten hoeven we gelukkig niet. De DLC verschijnt namelijk al op 26 juni voor de PlayStation 4. De Xbox One en pc ontvangen de DLC een maand later.

Bron: Call of Duty YT
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: WWII

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

3 november 2017

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer