Call of Duty: WWII

  • ONTWIKKELAAR Sledgehammer Games
  • RELEASEDATUM 3 november 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Video: Call of Duty: WWII Divisions gaan flink op de schop

Sledgehammer Games gaat de Divisions in Call of Duty: WWII flink op de schop nemen. Deze veranderingen zijn gebaseerd op de feedback vanuit de community en gaan grote impact hebben op hoe de game speelt.

De grootste verandering is dat iedere klasse ongelimiteerd sprint krijgt. Dit, ondanks dat de ontwikkelaar het niet het beste vond passen bij de game, was wel een grote wens vanuit de community. Tevens worden de bayonetten en silencers beschikbaar voor iedereen op de respectievelijke wapens, alsmede ook de bipods voor de LMG. Check onderstaande video voor de volledige uitleg.

De update gaat live op 10 april voor alle versies, tegelijk met de lancering van de nieuwe DLC voor de PlayStation 4.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?