Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Video: Call of Duty: Modern Warfare video toont Gunfight multiplayermodus

Vorige week verschenen op Twitch de eerste multiplayerbeelden van Call of Duty: Modern Warfare. Uitgever Activision heeft nu een video vrijgegeven waarin de Gungfight multiplayermodus in actie te zien is en dat volledig in 4K.

In de gameplayvideo is goed te zien wat je in Call of Duty: Modern Warfare van de Gunfight multiplayermodus kunt verwachten. Het is een razendsnelle modus waarin twee teams van elk twee spelers het tegen elkaar opnemen in een kleine map. Is één van de teams uitgeschakeld dan wint het andere team een ronde. Gunfight gaat zo te zien zorgen voor heerlijke potjes.

Call of Duty: Modern Warfare komt uit op 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Activision

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?