Call of Duty: Black Ops 3

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 6 november 2015
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles Gameplaytrailer

Activision heeft een gameplaytrailer vrijgegeven van Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles. Het aankomende DLC-pack bevat acht klassieke zombie-maps uit Call of Duty: World at War, Black Ops 1 en Black Op 2.

Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles is vanaf 16 mei verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Het DLC-pack zal later ook verschijnen voor de pc en Xbox One.

BRON Persbericht Activision

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?