Call of Duty: Advanced Warfare

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 4 november 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: Advanced Warfare krijgt gratis content

Call of Duty: Advanced Warfare krijgt gratis multiplayer content en Activision heeft een trailer vrijgegeven waarin deze content te zien is.

De multiplayer content bestaat uit de M1 Irons revolver, die voor iedereen beschikbaar is. Daarnaast zijn er variaties op de Royal Elite en de SAC3 sub-machine gun, die vrijgespeeld moeten worden door middel van supply drops. Deze variaties zijn nu alleen beschikbaar voor de Xbox One, maar komen later ook naar de PlayStation 4 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?