Call of Duty: Advanced Warfare

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 4 november 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: Advanced Warfare krijgt 2 juni derde DLC-pack

Activision heeft bekendgemaakt dat het derde DLC-pack voor Call of Duty: Advanced Warfare op 2 juni zal verschijnen voor de Xbox One en Xbox 360. De DLC heet Supremacy en komt een maand later ook naar de PlayStation 4, PlayStation 3 en pc.

Supremacy bevat vier nieuwe multiplayermaps genaamd Kremlin, Parliament, Compound en Skyrise. Daarnaast voegt de DLC ook weer een nieuwe Exo Zombie episode toe in de vorm van Carrier. Deze speelt zich af op het vliegdekschip van Atlas en hierin zie je naast John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan en Jon Berntha ook acteur Bruce Cambell.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?