Call of Duty: Advanced Warfare

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 4 november 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: Advanced Warfare DLC verschijnt volgende week

Call of Duty: Advanced Warfare ontvangt volgende week zijn laatste DLC. De uitbreiding genaamd Reckoning zal vanaf 4 augustus te downloaden zijn voor de Xbox 360 en Xbox One.

De uitbreiding Reckoning voegt vier nieuwe multiplayermaps toe, namelijk Overload, Quarantine, Fracture en Swarm. PlayStation 4- en pc-gebruikers kunnen de DLC pas een maand later downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?