Call of Duty: Advanced Warfare

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 4 november 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance Trailer

Activision heeft een nieuwe trailer van Call of Duty: Advanced Warfare vrijgegeven, die zich focust op het Ascendance DLC-pack.

Ascendance is vanaf 31 maart te downloaden voor de Xbox One en Xbox 360. De DLC bevat vier nieuwe multiplayer maps genaamd Perplex, Site 244, Climate en Chop Shop. Daarnaast voegt deze het OHM directed energy hybrid wapen en de OHM-Werewolf custom variant toe aan de multiplayer. Tot slot bevat Ascendance ook een nieuw Exo-zombie hoofdstuk genaamd Infected.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?