Bully: Scholarship Edition

  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Video: Bully Anniversary vandaag verkrijgbaar voor Android en iOS

Bully Anniversary is sinds vandaag verkrijgbaar voor Android- en iOS-toestellen. Dit heeft Rockstar Games zojuist bekendgemaakt. De mobiele versie van de game is ontwikkeld door War Drum Studios, die ook andere games van Rockstar, zoals: GTA San Andreas en Max Payne, hebben omgezet naar mobiele versies.

De game heeft alles wat Bully: Scholarship Edition ook had, maar is op het gebied van graphics, licht, textures en controls aangepast voor de mobiele apparaten. Tevens is er een multiplayer bij gekomen, genaamd: Friend Challenges. Via minigames kan jij de strijd aangaan met jouw vrienden.

Bully Anniversary is nu verkrijgbaar in de Google Play Store en komt later op de dag online in de Apple Store.

BRON Persbericht Rockstar

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?