Gameliner 15 jaar vijftien-daagse
Brawlout
  • ONTWIKKELAAR Angry Mob Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 april 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GAMELINER SCORE -

Video: Brawlout in augustus naar PlayStation 4

Angry Mob Games heeft de PlayStation 4-releasedatum van Brawlout bekendgemaakt. De vrolijke vechtgame komt op 21 augustus naar de console van Sony. Daarnaast is onthuld dat de hoofdpersonages uit Yooka-Laylee naar alle versies van de game komen.

Brawlout is een vechtgame die erg lijkt op Super Smash Bros. Ook hier nemen bekende personages uit verschillende games het tegen elkaar op. Het doel is om de tegenstanders te verslaan of van het platform te gooien. Bekijk hieronder de nieuwste trailer van Brawlout:

Brawlout verschijnt 21 augustus voor de PlayStation 4 en komt later dit jaar ook naar de Xbox One. De game is al verkrijgbaar voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Angry Mob Games

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?