Video: Borderlands 3 Twitch-extensie Echochast geeft kijkers in-game loot

Geplaatst:

Als je graag naar Borderlands-streamers kijkt op Twitch, dan heb je nu geluk. De Borderlands 3 Twitch-extensie Echochast geeft kijkers namelijk in-game loot.

Echocast is een nieuwe Twitch-extensie die de ervaring van Borderlands 3-kijkers drastisch moet verbeteren. De extensie zorgt er namelijk voor dat kijkers de voorwerpen en Skill Tree van de streamer kunnen bekijken en meer informatie kunnen zien alsof ze zelf de game aan het spelen zijn. Daarnaast geeft de extensie je als kijker ook de mogelijkheid om in-game loot te verkrijgen via Rare Chest Events. Wanneer de streamer een speciale kist tegenkomt in de game, krijgen kijkers de kans om een voorwerp uit de kist te kiezen dat ze graag willen hebben. De extensie kiest dan uit alle kijkers een winnaar, die een kopie van het voorwerp krijgt voor zijn eigen versie van de game.

Borderlands 3 verschijnt op 13 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Vandaag vindt er een grote livestream plaats waarbij je alvast de Echocast-extensie uit kunt proberen en een kleine verzameling in-game voorwerpen kunt bemachtigen.

Bron: Gearbox Software
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord