Video: BioShock 2 multiplayer gameplay

Als je in een shock raakt is dat niet leuk, behalve natuurlijk als je in een BioShock geraakt, en dan wel in het langverwachte vervolg.

BioShock 2 komt pas uit op 9 februari op de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3. Tot die tijd kan ik je misschien lekker maken met de onderstaande multiplayer beelden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?