Video: Bioschokerende gameplaybeelden

In 2007 kwam Take Two met BioShock; een grote hit op de Xbox 360, PC en later PlayStation 3. Een vervolg was dan ook onvermijdelijk.

In BioShock 2 zijn de rollen omgekeerd. Jij kruipt in het pak van een Big Daddy. Check hieronder gameplaybeelden van de game. BioShock 2 verschijnt 9 februari 2010.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?