Video: Bayonetta schittert in nieuwe trailer

Bayonetta is de nieuwe game van Platinum Games. Aan het roer van deze ontwikkelaar staat Hideki Kamiya, die ook verantwoordelijk is geweest voor de Devil May Cry-serie. Bayonetta lijkt veel op Devil May Cry, maar in deze game speel je als een mooie vrouw, in plaats van een stoere man.

Er zijn natuurlijk meer dingen anders in Bayonetta. Dit kan je bijvoorbeeld zien in onderstaande trailer. Waar wacht je nog op? Druk op die play-knop!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?