Battlefield 3
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 oktober 2011
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Video: Battlefield 3 Caspian Border beta gameplay

Een gebruiker op YouTube genaamd jeffriseden, was één van de gelukkigen die toegang had tot het Caspian Border-level in de bèta van Battlefield 3. Hij nam dit op zodat wij kunnen meegenieten! In de video zien we naast de spannende strijd die bezig is tussen de twee teams ook nog de prachtige omgevingen.

Gisteren lekte het wachtwoord uit dat nodig was om het Caspian Border-level in de bèta te spelen. Het wachtwoord was alleen bedoeld voor speciaal geselecteerde members en clans. Na een tijdje heeft Daniel Matros besloten het wachtwoord openbaar te maken (wat eigenlijk al gebeurd was). In de avond veranderde het wachtwoord.

Op 27 en 28 september was de bèta alleen toegankelijk voor een beperkt aantal spelers. Vanaf vandaag is de bèta door iedereen te spelen. Hier kun je hem downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?