Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score -

Video: Back 4 Blood PvP-modus bevestigd

De PvP-modus voor Back 4 Blood is bevestigd door de ontwikkelaar Turtle Rock Studios. Ze deelden dit nieuws samen met wat andere details in een nieuwe video.

Turtle Rock Studios begint de video met het delen van informatie over de personages. We komen te weten dat sommige van deze speelbare overlevenden immuun zijn voor de parasiet die de zombie-uitbraak veroorzaakt. Het is geen geheim dat co-op een cruciale rol speelt in deze first person shooter. De ontwikkelaar geeft aan dat elke speler een echte rol aan zich gebonden krijgt en dat je je teamgenoten nodig hebt om te overleven. Wie zien wat van de speelbare Ridden (lees zombies). Je speelt niet als een alledaagse zombie, maar als een speciaal gemuteerd gedrocht. Je kan het dus opnemen tegen andere spelers in competitieve PvP. Turtle Rock Studios wil dat de game op elk moment verbeterd wordt. "Evolve over time", zo wordt het beschreven. We krijgen ook nog een snelle uitleg over het kaartsysteem dat aanwezig is in Back 4 Blood. Bekijk hier de eerste trailer waar de gameplay van Back 4 Blood werd onthuld.

Back 4 Blood is beschikbaar vanaf 22 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Turtle Rock Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?