Check hier alle X019 Londen-content
Assassin's Creed: Unity
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 november 2014
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Video: Assassin's Creed Unity ontvangt volgende week gratis DLC

Ubisoft brengt volgende week gratis DLC uit voor Assassin's Creed Unity als goedmaker voor de problemen die er in het begin waren met de game. De Dead Kings-DLC is vanaf 13 januari te downloaden voor de Xbox One en pc en vanaf 14 januari voor de PlayStation 4.

Dead Kings speelt zich af in de nieuwe stad Saint Denis waar Arno de ondergrondse graftombes van overleden Franse koningen verkent. In deze catacomben neemt hij het op tegen een nieuwe groepering genaamd de Raiders. De DLC bevat een nieuwe verhaal, een nieuw wapen in de in de vorm van de Guillotine Gun, nieuwe zijmissies en co-op missies.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?