Assassin's Creed: Syndicate

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Video: Assassin's Creed: Syndicate trailer focust zich op Jack the Ripper

Vanaf vandaag is de Jack the Ripper DLC te downloaden voor Assassin's Creed: Syndicate. Ubisoft komt nu met een speciale 360° trailer van de DLC waarin spelers kennis maken met de zieke geest van Jack the Ripper.

De Jack de Ripper DLC is nu te downloaden voor de PlayStation 4 en Xbox One, en vanaf 22 december ook voor de pc. De content is gratis voor bezitters van een Season Pass en kost los 14,99 euro.

BRON Persbericht Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?