Assassin's Creed: Syndicate

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Video: Assassin's Creed: Syndicate toont The Last Maharaja DLC

Vanaf vandaag kunnen gamers aan de slag met een nieuwe DLC voor Assassin's Creed: Syndicate. Deze nieuwe DLC genaamd The Last Maharaja is onderdeel van de Season Pass en voegt tien nieuwe verhaalmissies toe aan de game.

Naast de DLC Jack the Ripper, welke eind vorige jaar verscheen, kunnen PlayStation 4-, Xbox One- en pc-gebruikers vanaf nu ook aan de slag met The Last Maharaja.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?