Assassin's Creed: Revelations
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft Montreal
  • RELEASEDATUM 15 november 2011
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Video: Assassin's Creed Revelations nieuwe gameplay-beelden

Assassin's Creed: Revelations, de game die zal worden uitgegeven door Ubisoft, heeft een trailer vrijgegeven waarin gloednieuwe gameplay-beelden te zien zijn.

De trailer laat mooie acties zien, die door de sluipmoordenaars: Ezio en Altair uitgevoerd zullen worden. De twee zullen allebei speelbaar zijn in het nieuwste deel van de Assassin's Creed-serie. Assassin's Creed Revelations zal 15 november verkrijgbaar zijn.

Bekijk de trailer hieronder en laat ons je reactie weten.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?