Assassin's Creed: Pirates
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 december 2013
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

Video: Assassin's Creed: Pirates aangekondigd voor iOS en Android

Assassin's Creed: Pirates zal een standalone marine game gaan worden voor de tablets en mobieltjes. Ondanks het feit dat deze game plaats zal gaan vinden in het Black Flag-universum staat de game toch los staan van Assassin's Creed IV: Black Flag.

Ook zal het spel een nieuwe held kennen, de jonge piraat Alonzo Batilla. Deze held zal de gevechten aangaan met zowel Templars als Assassins om zo de verloren schatten van La Buse te vinden.

Ieder veld waarop je kan spelen zal ongeveer 20km groot zijn. Op deze velden kan je spelers de omgeving zien verkennen of gevechten met elkaar zien aangaan voor XP, schatten en nog veel meer.

Het spel zal dus gaan verschijnen voor alle iOS en Android apparaten. Een exacte datum is nog niet gegeven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?