Video: Amazon Games onthult details PvP in New World

Geplaatst:
Aangepast: 4 mei 2020 09:11

Het duurt nog even voordat we aan de slag kunnen met de nieuwste MMO van Amazon, maar we kunnen alvast zien wat ons daar straks te wachten staat. Amazon Games onthulde namelijk onlangs de details van PvP in New World.

De nieuwe MMO van Amazon Games, New World, laat nog even op zich wachten. De ontwikkelaar heeft intussen in een nieuwe video wat nieuwe details onthuld over hoe PvP eraan toe gaat in de nieuwe game. In New World krijgen spelers straks de keuze om zich bij een van drie mogelijke facties aan te sluiten. Deze facties kunnen dan vervolgens tegen elkaar strijden om de controle over een bepaald territorium. Deze gevechten nemen de vorm aan van grote oorlogen waar tot wel vijftig spelers per factie aan mee kunnen doen.

New World is vanaf 25 augustus te spelen op de pc.

Bron: Amazon Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot New World

Series

-

Uitgever

Amazon Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

28 september 2021

Ontwikkelaar

Amazon Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord