Video: Altair maakt plaats voor Ezio in Assassin's Creed 2

Aanstaande donderdag is het zover, dan komt eindelijk het vervolg op één van de meest innovatieve games van 2007 uit. Ik heb het natuurlijk over niets anders dan het langverwachte Assassin's Creed 2.

De afgelopen tijd is er al van alles beweert over het spel en we hebben er natuurlijk ook al van alles over kunnen zien. Over twee dagen kunnen we zelf alle nieuwe dingen van de serie ervaren. Om alvast een beetje in de goede stemming te komen is vandaag de launch trailer verschenen, die je hieronder kunt bekijken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?