Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Age of Empires: Definitive Edition
  • ONTWIKKELAAR Microsoft Game Studios
  • RELEASEDATUM 20 februari 2018
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Video: Age of Empires Definitive Edition vandaag uit

Microsoft heeft vandaag Age of Empires Definitive Edition uitgebracht. De game is gemaakt ter ere van het tienjarig bestaan van deze game. Wij hadden de game al in het vizier en sinds de aankondiging op E3 afgelopen jaar, weten wij dat veel gamers naar deze versie uitkijken.

De game is grondig aangepakt. Naast de 4K behandeling hebben ze een nieuw orkestraal soundtrack toegevoegd, is de online modus onder handen genomen en zijn er enkele gameplayverbeteringen toegepast.

Age of Empires Definitive Edition is uitgebracht voor pc.

BRON Persbericht Microsoft

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  HoopEen Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?