Video: Actievolle footage van Halo: Reach

In de nieuwste aflevering van GameTrailers TV zijn nieuwe beelden getoond van de multiplayer bèta van Halo: Reach. Ook wordt er door ontwikkelaar Bungie ingegaan over de nieuwe features die de game zal bevatten en waarom de game geen dual-wielding bevat.

Daarnaast worden de plannen voor de E3 weer wat uitgebreider toegelicht. Ram dus snel op de play-knop en geniet van de supervette actie die Reach je te bieden heeft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?