Video: Aanschouw de nieuwe LittleBigPlanet 2 trailer

LittleBigPlanet was een groot succes. De singleplayer was leuk en het Co-Op gedeelte van de game werd zeer gewaardeerd. De game ging natuurlijk om zelf dingen bouwen. Er zijn al tientallen prachtige creaties gemaakt met de creator van LittleBigPlanet.

16 november komt LittleBigPlanet 2 uit in de Verenigde Staten. Een Europese releasedatum is nog niet bekend. LittleBigPlanet 2 zal nog dieper gaan in het maken van je eigen levels. Je kunt in LittleBigPlanet 2 namelijk zelf compleet andere games maken. Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen van LittleBigPlanet 2. Check hem hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?