Video: 5 minuten Halo anime

Spannend nieuws voor de Halo-fans onder ons. Gisteren is de sneak preview van de Halo anime reeks vrijgegeven. In de volgende vijf minuten (zes, als je het lezen van dit tekstje erbij neemt) word je ondergedompeld in een paar geselecteerde scènes van de reeks.

Vijf productiehuizen en Microsoft zullen elk een stukje van de reeks uitbrengen. In totaal vertelt de Halo anime de geschiedenis van Master Chief's Spartans. De korte afleveringen zullen te bekijken zijn via Xbox Live deze herfst en op DVD en Blu-ray begin volgend jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?