Check al onze gamescom content hier!

Vette actie in Call of Juarez: Bound In Blood trailer

Call of Juarez: Bound In Blood belooft een hele mooie en brute Western game te worden. In first-person reis je door het mooie wilde westen, op zoek naar tuig met kogel vragende ogen.

In onderstaande trailer kun je alvast zien hoe alle actie in beeld word gebracht. Naast de mooie graphics die je in de trailer kunt zien, kun je ook alvast kennis maken met de personages van de game. Oordeel zelf of de game jou wat lijkt en bekijk de trailer.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?