Verwijderde content Final Fantasy genoeg voor nieuwe game

De art director van Final Fantasy XIII, Isamu Kamikokuryou, heeft in een interview gezegd dat de content die tijdens het ontwikkelingsproces van de game geschrapt is, genoeg zou zijn om een hele nieuwe game te maken.

Dat betekend dus dat veel landschappen en gebieden die oorspronkelijk voor de game zijn gemaakt, simpelweg in de prullenbak zijn gegooid. Of hebben de ontwikkelaars er toch nog andere ideeën mee, bijvoorbeeld voor downloadable content. Op het antwoord van die vraag zullen we nog even moeten wachten, de game moet eerst nog uitkomen in Europa en dat gebeurd op 9 maart.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?