Lost Planet 2
  • ONTWIKKELAAR Capcom Production Studio 1
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 mei 2010
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Vervolg voor Lost Planet

Lost Planet verscheen oorspronkelijk voor de Xbox 360. Al snel werd de game multiplatform en verscheen hij ook voor de PC en PlayStation 3. Daarna verscheen Lost Planet: Colonies nog, die voor een budgetprijs werd verkocht.

Lost Planet deed het goed in de verkopen, maar ook in de reviews. Capcom heeft vandaag in de Famitsu 360 bekendgemaakt dat er een multiplatform vervolg zal komen voor de game. De Xbox 360 versie zal een paar exclusieve extra's krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?