Heavenly Sword

  • Ontwikkelaar Ninja Theory
  • Eerste releasedatum 14 september 2007
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Vervolg voor Heavenly Sword?

Ninja Theory, de ontwikkelaar van de PlayStation 3 game Heavenly Sword, was bij de opening van Andy Serkis zijn netwerkorganisatie Games Eden. Hierbij hebben ze meerdere malen gehint naar een vervolg op hun game.

Dit is niet de eerste keer dat Ninja Theory over een vervolg praat. Tameen Antoniades heeft al eerder in zijn Podcast gemeld dat deze game origineel een trilogie zou zijn en dat deel twee al is geschreven. Dus de kans is aardig groot dat we een tweede Heavenly Sword kunnen verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?