Vervolg op MadWorld is afhankelijk van succes

Atsushi Inaba van Platinum Games heeft in een interview bekendgemaakt dat een vervolg op MadWorld afhankelijk is van het succes en de feedback van de gamers. Wanneer de feedback positief is, denkt de beste man zeker aan één of meer vervolgen.

I think the users will choose the future of the MW sequels, if they want there should be some sequels but if not this has to be the end. We will listen to the user's feedbacks carefully after the MW release to think about the potential sequels.

In Madworld voor de Wii is er maar één ding waar je op kunt rekenen tijdens je gevecht om te overleven: je kettingzaag. Jack is een doodnormale, brave burger, tot hij terechtkomt in het verschrikkelijke Death Watch, een gewelddadig spel van de hand van de terroristische groepering 'The Organisation'. In de straten van Varrigan Vity is er maar één manier: eerst aanvallen, dan nadenken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?