Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Lord of the Rings: Conquest

  • Ontwikkelaar Pandemic Studios
  • Eerste releasedatum 16 januari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Vertraging voor Lord of the Rings: Conquest

Lord of the Rings: Conquest brengt de Star Wars: Battlefront gameplay naar The Lord of the Rings. De game kent verschillende singleplayer missies, maar uiteindelijk gaat het om de multiplayer.

Vandaag heeft Pandemic Studios bekendgemaakt dat er vertraging is gekomen. De game komt nu 9 januari 2009 uit in Amerika en 13 januari internationaal. Er is geen reden gegeven voor dit uitstel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?