Spider-Man 3
  • ONTWIKKELAAR Treyarch
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 mei 2007
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Verslingerd aan Spider-Man

Vorig jaar verscheen Spider-Man 3. Dit zal voorlopig de laatste Spider-Man film zijn. Activision blijft nog gewoon doorgaan met het maken van Spider-Man games.

Activision heeft vandaag een trailer uitgebracht van Spider-Man: Web of Shadows. Deze game verschijnt op 31 oktober voor de Nintendo DS, Nintendo Wii, PC, Xbox 360, PlayStation 3, de PlayStation 2 en PSP

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?