Verschillende vormen voor Xbox 360

Als we Steve Ballmer, directeur van Microsoft, mogen geloven dan krijgen we misschien Xbox 360-consoles in verschillende vormen. Ballmet vertelde namelijk het volgende tijdens zijn toespraak op de University of Washington.

You get exactly the Xboxes that we build for you. We may have more form factors in the future that are designed for various price points and options, but we think it's going to be important.

Het is dus mogelijk dat de Xbox 360 in de toekomst in meerdere modellen verkrijgbaar zal zijn voor verschillende prijzen en opties.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?