Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Verschillende routes in Mirror's Edge

Op de PAX (Penny Arcade Expo) is een presentatie gegeven over Mirror's Edge. In de gameplay beelden zien we dat er meerdere wegen zijn om je uiteindelijke doel te bereiken.

Op veel verschillende manieren kun je de objectives in de game halen. Wil je veel snelheid in de game, dan kan dat, maar wil je het wat rustiger aan doen en alles van tevoren bekijken, dan is dat ook geen probleem. Ontwapen je je tegenstander en schiet je hem daarna neer, of doe je het alleen met rake klappen. Het is allemaal jouw keuze in Mirror's Edge.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?