Verschillende PC-klassiekers naar iPhone

John Carmack van id Software had al eerder bewezen dat een shooter als Wolfenstein 3D best kan op de iPhone. Nu gaan meer ontwikkelaars hun klassiekers porten naar de iPhone en iPod touch.

Zo zullen Duke Nukem en Doom ook naar de iPhone komen. Naast een remake van de originele Doom zal id Software ook met Doom Resurrection komen. Doom Resurrection zal zich in dezelfde omgeving afspelen als Doom 3, maar dan op een ander gedeelte van het ruimtestation. Het richten gaat via de tilt-controls. De game loopt 30 frames per seconde en zal zo'n 5 uur aan gameplay bevatten. Volgende week zal de game in de App Store komen te liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?