Verschillende aankondigingen voor RuneScape tijdens Runefest

Geplaatst: 7 oktober 2019 17:30

Tijdens Runefest, een groot evenement van de gratis MMORPG RuneScape, zijn er veel aankondigingen gedaan. Dat heeft ontwikkelaar Jagex bekendgemaakt middels een persbericht.

Runefest vond afgelopen vrijdag plaats in Farnborough Groot Brittanië. Tijdens Runefest werden er veel dingen bekendgemaakt, zoals de nieuwe archeologie skill waar spelers mee aan de slag kunnen gaan. Ook is er een uitbreiding aangekondigd voor RuneScape Old School, die 'Morytania' gaat heten. In de moderne versie wordt de huidige questline 'The Land Out of Time' uitgebreid. Een geheel nieuwe questline met de naam 'Desperate Measures' gaat in 2020 van start. Ook is er een early access aangekondigd voor RuneScape Mobile die later dit jaar uitkomt.

onbekend

RuneScape is op dit moment alleen beschikbaar op de pc. Een versie voor tablets en smart-phones komt later dit jaar uit. Een releasedatum is hiervan is nog niet bekend. RuneScape Old School is wel al uit op mobile devices.

Bron: Jagex

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RuneScape

Series

-

Uitgever

Jagex Games Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

29 maart 2001

Ontwikkelaar

Jagex

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord