Verschijningsdatum Resident Evil: The Darkside Chronicles bekend

Uitgever Capcom wist ons vandaag te vertellen dat Resident Evil: The Darkside Chronicles op 27 november zal verschijnen. De game zal zowel los als gebundeld met de Wii Zapper verkrijgbaar zijn.

De Wii-shooter haalt zijn inspiratie uit het verhaal van Resident Evil 2 en is het directe vervolg op die andere Wii-shooter, Resident Evil: The Umbrella Chronicles.

The Darkside Chronicles is net zoals zijn voorganger een on-rails shooter. Dit houdt in dat de speler niet zelf beweegt, maar enkel richt en schiet. Ook is het de eerste keer dat een spel dat niet wordt uitgegeven door Nintendo gebundeld wordt met de Wii Zapper. Het spel zal tevens een co-op voor twee spelers bevatten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?