Verschijning Beyond Good & Evil 2 onzeker

Laurent Detoc, directeur van de Amerikaanse divisie van Ubisoft, maakte de gamewereld vandaag duidelijk in een interview met IndustryGamers dat er nog steeds wordt gewerkt aan Beyond Good & Evil 2, de opvolger van de gelijknamige game. Wel weten we niet zeker of de game ook daadwerkelijk gaat verschijnen in de nabije toekomst.

Well, I didn't say there's definitely going to be another game. I said something had leaked, which means we've been working on some Beyond Good and Evil stuff, but whether there's going to be another game or not, that's something for the future.

Volgens Detoc zullen we dus binnenkort horen of we Beyond Good & Evil 2 alsnog in de winkelrekken kunnen verwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?