Vernieuwde Xbox-interface is uitgelekt

Afgelopen E3 heeft Microsoft de nieuwe interface gepresenteerd aan pers en publiek. Deze Xbox Experience-interface bevat een nieuw uiterlijk en een reeks nieuwe functies, die gamers deze herfst kunnen downloaden.

Een hacker, xHavok87, is er inmiddels al in geslaagd de nieuwe software te downloaden en installeren. xHavok87 heeft de software op een DVD gebrand en aan de gang gekregen op zijn gekraakte Xbox 360.

Op de blog beschrijft xHavok87 al zijn bevindingen, maar Microsoft lijkt niet gecharmeerd te zijn van de actie en heeft inmiddels de video's op YouTube verwijderd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?